آموزش Unity DOTS؛ ساخت یک بازی RTS

در این دوره از Code Monkey، یاد می‌گیرید چگونه با استفاده از Unity DOTS و رویکرد Data-Oriented Design یک بازی استراتژی هم‌زمان (RTS) بسازید.

در طول دوره، هم‌زمان با ساخت یک بازی RTS، با ابزارها و سیستم‌های مختلف DOTS آشنا می‌شوید و یاد می‌گیرید چگونه از Job System و Burst Compiler برای دستیابی به عملکرد بسیار بالاتر استفاده کنید.

یکی از نقاط قوت دوره این است که مباحث DOTS به‌صورت تئوری و جدا از پروژه آموزش داده نمی‌شوند؛ بلکه در جریان ساخت یک بازی Real-Time Strategy با آن‌ها کار خواهید کرد.

از سیستم حرکت و انتخاب واحدها گرفته تا Pathfinding، منابع، ساختمان‌ها و دشمنان، بخش‌های مختلف یک بازی RTS در پروژه پیاده‌سازی می‌شوند و در همین مسیر با معماری Data-Oriented و بهینه‌سازی عملکرد در Unity آشنا خواهید شد.

مشخصات دوره

  • مدرس: Code Monkey

  • موضوع: Unity DOTS و Data-Oriented Design

  • پروژه: ساخت بازی Real-Time Strategy (RTS)

  • تعداد بخش‌ها: ۴

  • تعداد جلسات: ۸۹

  • مدت زمان: ۱۷ ساعت و ۵۹ دقیقه

  • سطح: مناسب برای یادگیری Unity DOTS و ساخت پروژه‌های پیچیده‌تر

برای ثبت نظر باید
وارد حسابت بشی
Loading...

کلیه حقوق برای CGNation.ir محفوظ میباشد.1395 - 1405