سم آلتمن به انتقادها درباره اظهاراتش پیرامون رم کامپیوتر پاسخ داد

ماجرا از مصاحبه سم آلتمن در کانال یوتیوب Cheeky Pint آغاز شد؛ جایی که او درباره بحران جهانی کمبود حافظه DRAM صحبت کرد.

آلتمن در این مصاحبه گفت از دیدگاه تخصیص منابع در سطح جهانی، منطقی نیست حجم زیادی از حافظه رم در کامپیوترهای شخصی قرار داشته باشد، در حالی که ممکن است تنها ۵ درصد مواقع مورد استفاده قرار بگیرد. او معتقد بود در شرایط محدودیت عرضه، استفاده حداکثری از حافظه در زیرساخت‌های ابری می‌تواند به مدیریت بهتر منابع کمک کند.

این صحبت‌ها با واکنش منفی بسیاری از گیمرها و کاربران سخت‌افزار مواجه شد. منتقدان معتقد بودند کاربران باید آزاد باشند متناسب با نیاز خود حافظه رم کامپیوترشان را ارتقا دهند و کمبود منابع نباید بهانه‌ای برای محدود کردن بازار مصرف‌کنندگان باشد.

واکنش سم آلتمن؛ همه باید به حافظه بیشتری دسترسی داشته باشند

آلتمن در واکنش به انتقادها در شبکه اجتماعی X توضیح داد که منظورش مخالفت با استفاده از رم در کامپیوترهای شخصی نبوده است.

او نوشت: «من واقعاً می‌خواهم جهان حافظه فراوانی داشته باشد و مردم بتوانند هر مقدار که می‌خواهند در کامپیوترهایشان نصب کنند.»

او همچنین تأکید کرد که مدت‌هاست خواهان افزایش ظرفیت تولید حافظه در سراسر جهان است.

این حاشیه حتی جنبه طنزآمیزی هم پیدا کرد؛ به‌طوری‌که آلتمن برای مدت کوتاهی نام حساب کاربری خود را در X به «Ram Altman» تغییر داد. ایلان ماسک نیز به جمع منتقدان اظهارات او پیوست.

بحران کمبود رم؛ پای هوش مصنوعی در میان است

این جنجال در شرایطی اتفاق افتاده که افزایش تقاضا برای زیرساخت‌های هوش مصنوعی فشار زیادی بر بازار حافظه وارد کرده است. شرکت‌های فعال در این حوزه برای راه‌اندازی و توسعه مراکز داده به حجم عظیمی از حافظه نیاز دارند.

تمرکز بیشتر تولیدکنندگانی مانند Micron بر بازار هوش مصنوعی نیز نگرانی‌هایی درباره عرضه حافظه برای کاربران عادی ایجاد کرده است.

با توجه به پیش‌بینی تحلیلگران درباره ادامه کمبود جهانی رم، به نظر می‌رسد رقابت میان شرکت‌های هوش مصنوعی و بازار مصرف‌کنندگان کامپیوتر در آینده جدی‌تر شود.

در نهایت، اگرچه سم آلتمن تأکید کرده با افزایش حافظه در کامپیوترهای شخصی مخالف نیست، اظهارات او بار دیگر نگرانی‌ها درباره تأثیر گسترش هوش مصنوعی بر قیمت و دسترسی به قطعات سخت‌افزاری را مطرح کرده است.

شقایق

شقایق رضایی

۱۶ آبان ۱۴۰۵
۱۶

بیشتر بخوانید

برای ثبت نظر باید
وارد حسابت بشی
Loading...

کلیه حقوق برای CGNation.ir محفوظ میباشد.1395 - 1405